(VIDEO) Govor Luke Modrića za povijest: Pun emocija nakon što je proglašen najboljim na svijetu govorio i na hrvatskom, poslao pozdrave svojoj zemlji

Foto: fah

Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem svijeta, a onda je održao emotivan govor koji je rasplakao Zvonimira Bobana i oduševio čitav svijet, posebno Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika je čast i predivan trenutak stajati ovdje s ovim trofejom. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih suigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje obitelji jer bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam,” poručio je kapetan ‘Vatrenih’ koji se zahvalio i kapetanu generacije ’98 Zvonimiru Bobanu.

“On je bio moj uzor i inspiracija. Oni su nam pokazali da i mi možemo sanjati veliki rezultat. Volio bi pohvaliti i moju Hrvatsku. Imali smo predivno ljeto, hvala vam na podršci i predivnim emocijama,” poručio je Modrić.

Govorio je Luka na engleskom jeziku, a onda se obratio na španjolskom i na kraju nije zaboravio svoju Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih pozdraviti moju Hrvatsku, imali smo prekrasno ljeto, hvala vam na iskrenoj podršci i šaljem vam iskrene pozdrave”, završio je Modrić i zaradio pljesak okupljenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.