(VIDEO) Hrvatska košarkaška reprezentacija vodila, a onda popustila u završnici protiv Srbije

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija nažalost s porazom od Srbije kreće za Rio na Olimpijske igre. U posljednjoj utakmici turnira u Cordobi Hrvatska je poražena od reprezentacije Srbije, koja je igrala bez Teodozića, dakle, svog najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši košarkaši poraženi su na način na koji smo već navikli, cijelo vrijeme, praktički cijelu utakmicu, naša reprezentacija je vodila, bolje igrala, a onda se u posljednjoj četvrtini i drugom dijelu treće sve promijenilo i Srbija je preokrenula te odvela utakmicu u jednom smjeru.

Iako je Srbija slavila sa 86:77 konačan rezultat ipak ne otkriva sve što se događalo na parketu s obzirom kako se radilo o dvoboju koji je odlučila jedna lopta. U zadnjoj minuti ionako se obrane nisu igrale.  Nekoliko sretno pogođenih trica, jedna gotovo s centra i Srbija je otišla prema pobjedi. Na sličan način naša reprezentacija već je gubila protiv Srbije, srećom, ova utakmica ipak nema takvu važnost kakvu bi mogla imati eventualna utakmica Hrvatske i Srbije na Olimpijskim igrama. Utjeha našim košarkašima može biti u činjenici da ipak nisu igrali loše, naprotiv. Pokazali su da mogu s najjačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako su najviše  koševa u redovima hrvatske reprezentacije postigli Bojan Bogdanović 18 i Krunoslav Simon sa 14 koševa, dok je u redovima reprezentacije Srbije najviše koševa zabio ujedno i najbolji igrač utakmice Miroslav Raduljica 17, dok je Bogdan Bogdanović dao četiri poena manje.

Konačan rezultat:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska – Srbija 77:86

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.