(VIDEO) Hrvatski komentator regionalnog Sportkluba pjesmom tijekom prijenosa ‘oduševio Srbiju’

Foto: fah

Košarkaši Fenerbahčea po prvi put u svojoj povijesti postali su prvaci Europe, u Istanbulu su pred svojim navijačima pobijedili grčki Olympiacos s 80:64. Uvjerljivije nego što se i očekivalo. Trener Fenerbahčea Željko Obradović ovim trofejem osvojio je čak deveti naslov prvaka Europe. Inače, Obradović je jedan od najtrofejnijih europskih košarkaških trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu finala Eurolige prenosio je Sportklub, finale je komentirao hrvatski komentator, koji je bio u najmanju ruku blagonaklon prema turskoj momčadi, kad je postalo jasno da će Turci slaviti predložio je Obradoviću što bi ovaj trebao napraviti.  Naime, zapjevao je pjesmu koju bi, kako smatra komentator, trebao zapjevati Obradović svom kolegi na klupi Olympiacosa.

“Mislim da Željko Obradović može otpjevati onu pjesmu od Džo Maričić Makija Sfairopoulosu: Doviđenja i ne plači”, zapjevao je  tijekom prijenosa komentator Sportkluba, sportskog kanala koji je zapravo regionalni kanal. Ovakvom pjesmicom oduševio je Srbiju.  Srpski mediji odmah su se ”uhvatili” na pjesmicu ”hrvatskog komentatora” i, naravno, nisu krili oduševljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.