Izbornik Ante Čačić objavio popis igrača za važnu utakmicu protiv Islanda: Poziv Mariju Pašaliću i Franku Andrijaševiću!

čačić
Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić pozvao je 23 igrača za utakmicu protiv Islanda u sklopu Europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja se 11. lipnja u 20:45  sati igra u Reykjaviku. U slučaju pobjede Vatreni bi stigli na korak do Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da se Vatreni okupljaju 5. lipnja u Zagrebu odakle odmah idu na kratke pripreme u Sv. Martin na Muri.

Listu kandidata predvodi kapetan Luka Modrić, kojeg sa suigračem iz Reala Mateom Kovačićem 3. lipnja čeka finale Lige prvaka u Cardiffu protiv Juventusa i Marija Mandžukića.

Na popisu zbog ozljeda nema Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Marka Pjace i Andreja Kramarića, a izbornikovo povjerenje su nakon odličnih igara ove sezone zaslužili Mario Pašalić i Franko Andrijašević, kao i Ivan Santini koji će s reprezentacijom i na put u SAD gdje 27. svibnja Hrvatsku čeka ogled s Meksikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.