(VIDEO) International Champions Cup: Manchester United bolji od Intera, igrali Brozović i Perišić

Foto: fah

Nogometaši Manchester Uniteda i Intera odigrali su pripremnu utakmicu u okviru ovogodišnjeg izdanja International Champions Cupa, a na Nacionalnom stadionu u Singapuru slavio je engelski klub sa 1-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Pobjedu momčadi Ole Gunnara Solskjaera donio je 17-godišnji junior Mason Greenwood pogotkom u 76. minuti, 13 minuta nakon što je zamijenio Anthonyja Martiala.

Engleska momčad je bila opasnija tijekom cijele utakmice i imala 21 udarac prema Interovim vratima, od čega je osam lopti išlo u okvir. S druge strane, momčad koju od ove sezone vodi Antonio Conte imala je samo osam pokušaja od kojih je jedan bio opasan Unitedove vratare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović bio je u početnoj postavi Intera i igrao je do 83. minute, dok je Ivan Perišić ušao na početku drugog poluvremena.

Inter će sljedeću utakmicu na azijskoj turneji odigrati u srijedu, 24. srpnja, u Nanjingu, a suparnik će im biti Juventus. Manchester United će u četvrtak, 25. srpnja, u Šangaju igrati protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.