(VIDEO) Ivan Rakitić jasno poručio: ‘Ostajem u Barceloni, ovo je najbolji klub na svijetu’

Foto: snimka zaslona

Nakon pobjede Barcelone nad Valladolidom 1:0 hrvatski reprezentativac pred novinarima je prekinuo priče o mogućem odlasku iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, PSG je već ranije poslao ponudu od 80 milijuna eura, što je Barcelona odbila.

“Ostajem u Barceloni. Čast mi je braniti ovaj grb, ovo je najbolji klub na svijetu”, rekao je Rakitić i otkrio dodatne detalje.

“Bilo je puno klubova koji su me htjeli, ali na kraju to je bila laka odluka. Najvažnija stvar je da se ovdje sjajno osjećam, također moja obitelj je jako sretna u Barceloni”, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sa sa svojom suprugom, obitelji i mojim agentom, a svi smo odlučili da nam je jako dobro ovdje i da ne postoji drugi klub koji mi može ponuditi ono što nudi Barcelona. Sada je najvažnije pripremiti se za sljedeće izazove na najbolji mogući način”, završio je hrvatski reprezentativac.

Inače, trener Barcelone već je i ranije pokazao koliko cijeni hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitić je nezamjenjiv igrač naše momčadi. Želim za sezonu koja počinje na raspolaganju imati najbolje igrače, a on je jedan od njih. Riječ je o nogometašu koji je integralni dio ne samo naše momčadi, nego i kluba u cjelini”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.