(VIDEO) Ivo Karlović nema samo servis, a trenutno igra možda i najbolji tenis svog života

Foto: fah

Ivo Karlović, ili “Div sa Šalate”, kako ga mnogi nazivaju, igra ove sezone, u svojoj 38. godini, najbolji tenis u životu, bolje je igrao možda tek kad je bio četvrtfinalist Wimbledona, sada već davne 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih mjeseci Karlović je osvojio dva ATP turnira, igrao finale velikog turnira u Washingtonu, da bi u 1. kolu US Opena srušio rekord po broj as servisa, pogodio ih je njih čak 61. Naravno, Karlović bez servisa teško može igrati, no, je li Ivo samo “doktor” za servis?

Mnogi priznaju Karloviću samo servis, naravno, servis je Ivi, s obzirom na visinu, najjače oružje, zato najbolje rezultate postiže na tvrdim podlogama, međutim, nema Karlović samo to, što je u više navrata i pokazao, uostalom, ne možete se samo servisom održati tako dugo pri vrhu svjetskog tenisa, među 25 najboljih tenisača svijeta na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenoj stranici Ive Karlovića stigao je odgovor onima koji tvrde da mu je servis jedino oružje, objavljen je video koji pokazuje s koliko sjajnih poteza raspolaže “Div sa Šalate”.

Nije, dakle, sve u servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.