(VIDEO) Izbornik Slovenije preko televizije se oprostio od svoje reprezentacije: ‘Ova momčad ima veliku budućnost, ali bez Kataneca’

Foto: snimka zaslona

Nakon utakmice protiv Slovenije na Wembleju plasman na SP u Rusiju 2018. godine osigurala je i reprezentacija Engleske, a nakon što je pobijedila susjede 1-0 golom Harryja Kanea u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenija će u posljednjem kolu igrati protiv Škotske što će ujedno biti i posljednja utakmica Srećka Kataneca na klupi.

“Rekao sam dečkima u svlačionici da mogu biti ponosni na odigranu utakmicu i više od toga ne treba reći, nisu zaslužili poraz, ali nama remi nije igrao, morali smo ići na pobjedu. Ovaj poraz je za mene kao pobjeda, ali nogomet je nekad takav, igrači moraju sada podići glave”, rekao je Katanec.

” Vidim svijetlu budućnost ove reprezentacije, ali bez Srećka Kataneca. Utakmica protiv Škotske u nedjelju bit će moja zadnja na klupi Slovenije. Moram reći da je ovo jedna od naših taktički najboljih utakmica. Igrači su zaslužili pune Stožice u nedjelju protiv Škotske”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.