(VIDEO) Je li i VAR zadrijemao tijekom korone: Poništen čisti gol Bayernu?

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već nekoliko puta pisali poslije dva mjeseca prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa nastavljena je Bundesliga. U Njemačkoj se ponovno igra vrhunski nogomet, doduše ne i u vrhunskom ambijentu s obzirom da se igra bez nazočnosti gledatelja. Odmah u nastavku Bundeslige i jedna pogreška, o čemu pišu njemački mediji. Naime, na susretu između Union Berlina i Bayerna, za koji igra i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je ušao tek u završnici utakmice, dogodila se jedna sumnjiva situacija i po mnogima ”očita pogreška VAR-a”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, poslije jednog kornera bavarske momčadi i odličnog skoka Goretzkea lopta je stigla do Sergea Gnabryja, koji je pak loptu dodao do Thomasa Mullera na drugoj vratnici. Njemački reprezentativac lakoćom je loptu spremio u mrežu.  Međutim, zbog navodno sumnjive situacije sucu utakmice u pomoć je priskočila video tehnologija, a iz VAR sobe je sugerirano da je Muller bio u nedozvoljenoj poziciji te je pogodak napadača Bayerna poništen. Ipak, mnogi tvrde, a što se može vidjeti i iz snimke, kako je u najmanju ruku bilo dvojbeno ono što je VAR odlučio. Trebat će očito jedno vrijeme da sve ponovno sjedne na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.