(VIDEO) Je li zaista Ibrahimović zaslužan za Antin preporod? Rebić ponovno ušao s klupe i Milanu donio pobjedu!

Foto: fah

U velikom stilu u novoj godini igra hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, koji je napokon igrački eksplodirao u Milanu. Naime, Rebić je ponovno zabio, ovog puta postigao je pobjednički gol za Milan u 21. kolu Serie A na gostujućem terenu protiv Brescije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Igrala se 71. minuta kada je Zlatan Ibrahimović na desnoj strani prihvatio jedno dodavanje i ubacio u peterac. Castillejo je kratko asistirao za Rebića koji se usred velike gužve sjajno snašao i zakucao loptu u mrežu za, pokazat će se, konačnih 1:0. Ante je opet ušao s klupe, kao i u susretu protiv Udinesea, u 58. minuti umjesto Rafaela Leaa.

Rebić se u prvome dijelu sezone dugo mučio, tražio se i dobivao mizernu minutažu. Nakon zimske stanke hrvatski je napadač napokon pokazao koliko može i zna. U prethodnom je kolu ušao s klupe u drugome poluvremenu i dvama pogocima preokrenuo rezultat protiv Udinesea te time pokazao svoju neupitnu klasu”, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li, kako neki mediji tvrde, dolazak Zlatana Ibrahimovića u Milan utjecao na ”eksploziju” Ante Rebića manje je važno, no, jedno je istina, Rebić je i prije dolaska u Milan, još dok je igrao u Eintrachtu, dokazao svoju igračku klasu. Tada nije igrao s Ibrahimovićem.

Raduje sve bolja igra Ante Rebića, naime, pred Hrvatskom je Europsko nogometno prvenstvo, a Zlatko Dalić sa svojim igračima ponovno ima velike ambicije.

Ovom pobjedom Milan je s osmog mjesta skočio na šesto mjesto i trenutno ima 31 bod, dok Brescia zauzima pretposljednje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.