(VIDEO) Jeličić u emisiji Stadion o utakmici Lokomotive i Dinama: Prema ugovoru koji imam s HRT-om, nemam obavezu komentirati treninge

Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić ima visoko mišljenje o Željku Kopiću otkad je radio u Slaven Belupu. Komentirao je negov dolazak na klupu Hajduka i pulski debi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je da je Željko Kopić dobio priliku voditi jedan veliki klub, što Hajduk jest. Uopće ne sumnjam u njegovu stručnost i studioznost, trenažni proces. U svim klubovima koje je vodio bila je jasna prepoznatljivost, ali i limitiranost svačionicom. Jako je važno koliko će on biti mentalno spreman na pritiske koje nosi Hajduk. Treba mu vrijeme, kao i svakom treneru, kvalitetne zimske pripreme i prijelazni rok. Bio je dosta obazriv u ovom razgovoru, no Hajdukova kondicijska sprema je, blago rečeno, upitna. Ako su tempirali formu za Europu, onda je to sad došlo na naplatu”, rekao je Jeličić u emisiji Stadion.

“Gledajući utakmicu u Puli, Hajduk je naznačio kako bi želio igrati. Ne može tako svih 90 minuta pa je došao pad u drugom poluvremenu”, dodao je Jeličić.

A onda je u svom stilu komentirao dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prema ugovoru koji imam s HRT-om, nemam obavezu komentirati treninge. Lokomotiva je godinama u vrhu hrvatskog nogometa, svakog je dosad pobijedila, ali ne i Dinamo”, osvrnuo se Jeličić na utakmicu Lokomotive i Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.