(VIDEO) Novi trener Hajduka Kopić: Neću se baviti stvarima koje ne mogu kontrolirati

Foto: snimka zaslona

Željko Kopić debitirao je na klupi Hajduka uspješno na gostovanju u Puli, a više detalja otkrio je u razgovoru za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče utakmice, u prvom poluvremenu smo bili zaista jako dobri, a drugo je bilo nešto slabije, imali smo problema. Cijeli ovaj tjedan bio je zahtjevan sa psihološkog aspekta, pa moram biti zadovoljan s dečkima i načinom na koji smo reagirali, pa i rezultatom, rekao je Kopić.

Hajduk je u 16 kola primio 20 golova, a čak 17 u drugom poluvremenu.

To je podatak koji govori dovoljno sam za sebe. Analiziramo ga sa psihološkog, taktičkog i kondicijskog aspekta. Napravit ćemo sve da to dovedemo na višu razinu i omogućimo ekipi veću stabilnost i kvalitetnije rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li biti promjena u sustavu igre?

U ovih tjedan dana nismo htjeli previše remetiti ono što momčad u ovom trenutku ima, kvalitetu koju posjeduje. Previše novih stvari bi bilo kontraproduktivno. S vremenom i s usvajanjem zahtjeva procijenit ćemo da li mijenjati sustav ili se zadržati na ovome. No sam sustav nije prioritet, prioritet je homogenost momčadi.

Koji su Kopićevi ciljevi s obzirom da Dinamo već ima 12 bodova prednosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalno se ni ja ni suradnici ne bavimo osobnim ciljevima. Imamo klub u situaciji u kakvoj jest, jedino što nas zanima je prvi sljedeći zadatak, a to je domaća utakmica protiv Osijeka.

Hajduku slijedi težak raspored, Osijek na Poljudu, pa kup utakmica s istim suparnikom.

Situacija je takva kakva jest, ja sam odlučio doći i odraditi posao na najkvalitetniji mogući način, napraviti sve preduvjete da kvaliteta momčadi dođe do izražaja. To je pod mojom kontrolom, a stvari koje ne mogu kontrolirati, njima se previše ne opterećujem, zaključio je novi trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.