(VIDEO) Kardiolog tvrdi: Casillas može voditi normalan život, ali ovo je kraj njegove karijere

Foto: fah

Iker Casillas jučer je u Portu tijekom treninga pretrpio srčani udar i sada se uspješno oporavlja u bolnici, pa iako će biti sve u redu s njim – jasno je da više neće moći profesionalno igrati nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Antonio Corbalán, svojevremeno košarkaš Reala, a danas ugledni španjolski kardiolog, komentirao je ovaj slučaj u emisiji Espejo Publico (Antena 3).

“Iker se više ne može baviti profesionalnim sportom, doživio je infarkt miokarda. Može voditi normalan život, ali ovo je kraj njegove karijere, ne vjerujem da će se vratiti. Nakon ovakvog stanja, nemoguće se opet izlagati naporu profesionalnog sporta”, rekao je Corbalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.