Casillas otkrio zašto je odbio igrati protiv Hrvatske 2016. godine

Foto: fah

Iker Casillas u zadnjem nastavku autobiografskog dokumentarca na španjolskoj televiziji Movistar odgovorio je na pitanje iz 2016. godine, kad se u zadnjem kolu skupine zadnjeg Eura derbi koji je odlučivao tko će u nokaut fazu ići s prve, a tko s druge pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrali su aktualni europski prvak Španjolska, vodeća u grupi, te drugoplasirana Hrvatska, ali Casillas nije igrao.

“Jeste li odbili igrati protiv Hrvatske na Euru 2016?”, pitali su ga.

“Ovako, izbornik mi je rekao kako želi da je branim na toj utakmici, ali ja sam mu odgovorio da bi najbolje bilo da nastavi s Davidom. Nisam se smatrao zaslužnim da igram tu treću, posljednju utakmicu skupine. Sreća je da sam rekao ‘Ne’, jer smo izgubili. Uvjeren sam da su kao u finalu Lige prvaka u Lisabonu ili na SP-u 2014 ljudi samo čekali moj kiks da mogu reći kako sam kriv za poraz. Osjećao sam da to neće dobro završiti”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je pobijedila 2:1 za prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.