Za Casillasa Zlatan Ibrahimović najveći svih vremena?

Foto: fah

Legendarni bivši golman Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas u svojoj bogatoj karijeri igrao je s najvećim imenima svjetskog nogometa, igračima koji su ostavili trajni trag u nogometu.  Dovoljno je reći da je Casillas igrao sa Zinedine Zidaneom, Cristianom Ronaldom, Lionelom Messijem, pravim, brazilskim Ronaldom, dakle, igrao je u njihovo vrijeme (bilo s njima, bilo protiv njih), a neki od njih još su itekako aktivni na zelenom nogometnom travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i samom se Casillasu teško bilo odlučiti koji su igrači na njega tijekom svih tih godina ostavili poseban dojam, primjerice, kad je vidio potez Zlatana Ibrahimovića (39) protiv Gruzije u pobjedi švedske reprezentacije 1:0 vrlo je brzo riješio neke dvojbe. Naime, Ibrahimović je  zaista fenomenalno asistirao Viktoru Claessonu pa je Casillas odmah na Twitteru napisao da je G.O.A.T, odnosno u prijevodu s engleskog na hrvatski jezik ”najveći svih vremena.” Je li to tek reakcija u afektu, pod dojmom sjajnog poteza švedskog reprezentativca, ili Casillas tako nešto stvarno misli vjerojatno ćemo vrlo brzo saznati.

Foto: Snimka zaslona

Podsjetimo, Zlatan Ibrahimović se vratio u reprezentaciju Švedske nakon pet godina te je još jednom potvrdio da je i 39 godina vrhunski igrač, još uvijek sposoban za vrhunske nogometne poteze. Ibrahimović će, naglasimo to, za nekoliko mjeseci napuniti 40 godina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.