(VIDEO) Klopp na rubu suza: ‘Ovo je za sve vas koji ste čekali 30 godina’

Foto: snimka zaslona

Sedam kola prije kraja Chelsea je pobjedom nad Manchestera Cityjem osigurao Liverpoolu naslov prvaka Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah se u program engleskog Sky Sportsa javio emotivni Jürgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je nevjerojatno i više od bilo čega što sam sanjao. Biti prvak s ovim klubom je fascinantno. Kenny, ovo je i za tebe. Znam koliko si morao čekati. Ovo je i za Stevieja [Gerrarda], ovo je za sve vas. Kenny, dečki obožavaju tebe i Stevieja i nije ih nikad bilo teško motivirati budući da ovaj klub ima tako slavnu prošlost. Nisam želio gledati utakmicu Chelseaja i Cityja, ali nisam mogao izdržati i gledao sam. Bilo je jako napeto. Nevjerojatno je što su moji igrači napravili u zadnje dvije godine i predivno je biti njihov trener”, rekao je Klopp.

“Ljudi, slavite, ovo je za sve vas. Samo ostanite doma i slavite”, poručio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.