(VIDEO) Kovač i Klopp objasnili scenu između njih dvojice koju su mediji opisali kao ‘sukob’

Foto: fah

Bayern i Liverpool remizirali su sinoć bez pogodaka na Anfieldu, tako da će odlučujuća utakmica za prolazak dalje u Ligi prvaka biti ona u Münchenu. No, zanimljiva se scena dogodila odmah nakon završetka susreta, a glavni akteri bili su Niko Kovač i trener Redsa Jürgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvojica su raspravljala, bilo je napeto, pa su mediji počeli nagađati o čemu su se sukobili.

“Htio sam se odmah rukovati s Nikom, ali je on prvo otišao pozdraviti svoje igrače. Kad se vratio, rekao sam mu da sam ga čekao. On mi se potom ispričao i uzvratio sam mu da nema nikakvih problema. Bio je to nesporazum. Stajao sam tamo kao vol ispred planine”, izjavio je Nijemac.

Isto je ispričao i Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam imao lošu namjeru i ispričao sam se zbog toga. Običaji su drugačiji. U Njemačkoj je sasvim normalno da se po završetku utakmice prvo rukujete sa svojim igračima, ali bili smo na engleskom tlu i tu su pravila drugačija, tu se prvo treneri rukuju”, rekao je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.