(VIDEO) Kustić priznao da je HDZ zloupotrijebio Dalića za promociju: ‘Ni u jednom trenutku se nije spominjalo ništa politički’

Foto: snimka zaslona

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Marijan Kustić u RTL-u Danas komentirao je rezultate izbora u Lici gdje je HDZ dobio 35, lista Darka Milinovića 20, a HSP 17 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o podršci izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića.

“On je moj osobni prijatelj. On mi je podršku dao prijateljski i ni u jednom trenutku se nije spominjalo ništa politički nego je rekao: ‘Evo Marijane, želim ti puno uspjeha u ovoj utakmici’. Ne vidim tu ništa sporno. On je stao uz mene jer je moj prijatelj”, kazao je Kustić.



Očajnički potez HDZ-a uoči izbora u Lici: Manipulirali porukom izbornika Zlatka Dalića Marijanu Kustiću?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u petak prije izbora u Lici HDZ je pokušao manipulirati porukom izbornika Zlatkka Dalića Marijanu Kustiću.

“Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić poslao brzojav podrške Marijanu Kustiću i HDZ-ovoj koaliciji! – prva je to vijest s našega završnoga predizbornog skupa u Gospiću uoči nedjeljnih izbora za ličko-senjsku Županijsku skupštinu. Iz Gradske sportske dvorane, u kojoj se održava veliki skup, nositelj naše liste Kustić poručuje: Bez jake Like nema ni jake Hrvatske!”, objavio je HDZ na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno uspjeha i sve najbolje u utakmici koju igraš. Neka te Bog prati. Tvoj Zlatko Dalić”, pročitana je poruka izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića na HDZ-ovom predizbornom skupu u Lici, a koja se može čuti na snimci s Facebooka.

Ako usporedite poruku koja je pročitana i rečenicu koju je HDZ objavio na svojim stranicama vidljivo je kako se nigdje ne spominje podrška HDZ-ovoj koaliciji nego Marijanu Kustiću osobno, što je sada i on sam priznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijan Kustić inače je HNS-ov (Hrvatski nogometni savez) direktor natjecanja i infrastrukture, znači radi u savezu u kojem je Zlatko Dalić izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.