(VIDEO) Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo: Pobjede Finske i Srbije, remi Irske

Foto: fah

U kvalifikacijama za SP 2018. nogometaši Finske su u subotu u Tampereu protiv Islanda slavili sa 1-0 i time su ujedno napravili uslugu Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički gol za Finsku zabio je Alexander Ring u 8. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara. U susretu s malo pravih gol-šansi Island je u 75. minuti ostao sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Rurik Gislason.

U skupini I Hrvatska i Island imaju po 13 bodova, ali “vatreni” večeras dočekuju Kosovo i mogli bi se ponovno izdvojiti na vrhu ljestvice. U našoj skupini Ukrajina će večeras ugostiti Tursku, a obje reprezentacije imaju po 11 bodova.

U skupini D Srbija je u Beogradu svladala Moldaviju sa 3-0, a na ruku joj ide i remi Irske, koja je u Gruziji odigrala 1-1. Vodeća Srbija ima 15 bodova, slijedi Irska sa 13, dok Wales i Austrija, koji večeras igraju, imaju po 8 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Albanija je dobila Lihtenštajn sa 2-0 u skupini G, ali u toj skupini sve je u rukama Španjolske i Italije, i samo je pitanje tko će osvojiti prvo mjesto i direktan plasman na SP, a tko će u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će biti prvi mogao bi odlučiti večerašnji susret u Madridu gdje Španjolska dočekuje Italiju. Obje reprezentacije imaju po 16 bodova, ali Španjolci imaju bolju gol-razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.