(VIDEO) Kyrgios uvjeravao Murraya: Pa ti si bolji od Đokovića

Foto: snimka zaslona

Australski tenisač Nick Kyrgios, ‘zločesti’ dečko tenisa, u razgovoru je s Andyjem Murrayom na Instagramu tvrdio kako je škotski tenisač bolji od prvog na svijetu Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o svom prvom meču s Murrayem 2014. godine kad je u Torontu uzeo samo četiri gema Škotu.

“Kako si se osjećao kad si me ostavio na četiri gema? Bila je velika najava ‘Mladi Kyrgios koji dolazi’, a ja sam se tog dana osjećao kao da ne znam što je tenis. Poslije prva četiri gema sam želio otići s terena”, rekao je.

“Mislio sam da imam šansu s tobom nakon što sam pobijedio Nadala na Wimbledonu, ali ti si vraćao moj servis što Rafa nije uspio i znao sam da sam u nevolji. Jednostavno si predobar. Već sam ti to govorio, mislim da si trebao imati karijeru kao jedan od najvećih. Ne želim zvučati kontroverzno, ali po mom mišljenju si bolji od Đokovića. Sad bi mi ljudi rekli na društvenim mrežama: ‘Đoković je osvojio to i to’, ali on je moj servis izbjegavao i nije ga mogao vratiti, dok ti ideš na lopticu i pokušaš zabiti winner. To je moje mišljenje”, objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray je rekao kako rezultati govore ipak drugačiju priču.

“Da, ali oni pravi znaju. Đoković je izbjegavao moj servis, a ti si ga napadao kao lav”, zaključio je Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.