(VIDEO) Lovren dobio poklon od Ćorića, pa poslao poruku Federeru i Čiliću: ‘Vi ste na redu’

Foto: snimka zaslona

Dejan Lovren igra nogomet, ali veliki je navijač hrvatskih sportaša u svim sportovima. Tako je uvijek navija i za hrvatske tenisače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu je objavio poruku zahvale Borne Ćorića, od kojeg je dobio dva teniska reketa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala @bornacoric i sve najbolje ti zelim. ????? Sad cekam jos od ove dvojice @marincilic i @rogerfederer i to je to od mene (skroman sam uglavnom) ??

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala ti Borna od srca, sada sam dobio poklon, iznenadio si me i jako mi je drago. Ovaj dodatni reket je sigurno za tebe pa kad se sljedeći put vidimo da na teniskom igralištu da odigramo koju partiju”, poručio je Lovren.

“Čekam još od ove dvojice, Marina Čilića i Rogera Federera i to je to od mene. Skroman sam uglavnom”, napisao je Lovren.

Ćorić mu je odgovorio: “Nema na čemu, drugi je baš za igru, meč je dogovoren, ako ne uspijemo prije onda na ljeto”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.