(VIDEO) Luis Suarez na lukav okrivio Bartomeua za svoj odlazak iz Barcelone

Foto: Twitter/Barcelona

Urugvajski napadač, Luis Suarez, održao je danas na Nou Campu tiskovnu konferenciju, posljednju kao igrač Barcelone, kako bi se oprostio od kluba i navijača. Brojni mediji s posebnom su pozornošću pratili tiskovnu konferenciju, kasnije je i analizirali.  Ipak je za Barcu Suarez u šest godina zabio gotovo 200 golova i osvojio više trofeja, s Messijem je tvorio nezaboravan tandem. Jedno vrijeme, prije odlaska u PSG, s njima je igrao i Neymar. Iskusni napadač karijeru će nastaviti u Madridu, u dresu Atletica, bit će posebno zanimljivo vidjeti utakmice između Barce i Atletica, motiv Suareza nema sumnje bit će izuzetan, s obzirom na način na koji je prisiljen bio napustiti Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pratnji predsjednik Josepa Bartomeua Suarez se pojavio na tiskovnoj konferenciji, a prilikom jednog pitanja je kroz sublimiranu poruku pokazao je koga zapravo krivi za odlazak, dakako, mislimo na čelnika Barce.

“Kriviš li sebe za nešto?”, upitao je novinar Suareza nakon čega je ovaj pokazao glavom na Bartomeua koji je sjedio s njegove desne strane te se pritom nasmijao. Španjolski mediji uvjereni su kako je ovo zapravo bile jasna poruka, iako neizrečena, predsjedniku Barcelone, kojeg očito krivi za sve što se događalo posljednjih tjedana.

Podsjetimo, novi trener Barcelone, Ronald Koeman, odmah po dolasku odlučio je napraviti promjene i riješio se nekoliko igrača koji su više godina bili standardni prvotimci, poput Ivana Rakitića, ali i Suareza, kome je tek telefonom poručio da na njega više ne računa, što je izazvalo negativne reakcije navijača katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.