(VIDEO) Mamić o izboru Dalića, podršci Šukeru, odlasku Čačića…

Foto: snimka zaslona

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić gostovao je na RTL-u gdje je govorio o stanju u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Zlatku Daliću

“Ja to ne znam, ja nisam ni član Izvršnog odbora, mogu samo reći o svojim razmišljanjima. Moram reći da je on meni najugodnije moguće iznenađenje jer je povukao neke ključne taktičke poteze u pripremi utakmice. Svatko zna da su Ukrajinci najbolji po bokovima i on je stavio dva igrača koji su obrambeno na visokoj razini i potpuno ih je neutralizirao”.

“Meni se sada svidio, ali ja ga dovoljno ne poznajem. On je valjda jedini čovjek na svijetu koji bi uskočio ovako 48 sati prije i to mu nikad hrvatski nogomet ne smije zaboraviti. Samo radi toga je zaslužio ostati. Kad je i utakmica ovako završila, mislim da je opravdano da ga se zamoli, ne da mu se pruži prilika, da vodi ove dvije utakmice. A onda sjesti i vidjeti što dalje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Slavenu Biliću

“Ja sam za Bilića uvijek. Slaven Bilić je sada u najpotentnijim godinama i najkarizmatičniji je trener. Branko Ivanković je rame uz rame s Bilićem, oni su referentni treneri na svjetskoj razini. A Dalić i ostali mladi treneri su već potvrđena vrijednost”.

O Davoru Šukeru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja ne bih to vezao s uspjehom ili neuspjehom Hrvatske. Izborna skupština je u travnju i o tome će odlučivati delegati. Stvari su zadane. Imate 21 županiju i ljudi su izabrani i odlučivat će tko će biti predsjednik. Što se mene osobno tiče, Šuker ima punu moju podršku”.

“Vjerujte da se puno ulaže. No, ne može HNS financirati klubove, to je na njihovim vlasnicima i županijama. Može u jednoj mjeri. No, sviđa mi se Šukerova inicijativa da u što kraćem roku izgradi svim prvoligašima nove grijane terene”.

O Anti Čačiću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za smjenu ranije nije bilo razloga. Ali, ja bih htio reći nešto drugo hrvatskoj javnosti. Nama treba svehrvatsko zajedništvo kao nekad. Treba nam onih 100.000 Hrvata u Beču ili Berlinu. Nebitno tko je kriv, za ljubav treba dvoje ili 22, za svađu treba dvoje ili 22. Moramo prestati s ovim što se radi hrvatskoj reprezentaciji, to nije pošteno. Reprezentacija nije ničije pojedinačno privatno vlasništvo, a pogotovo prenaglašena moja uloga. Ja dvije godine nisam formalno ništa u HNS-u”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.