(VIDEO) Marko Livaja strijelac za Las Palmas unatoč tome trener ga izvukao iz igre, Duje Čop nastupio u pobjedi Sportinga

Foto: fah

U susretu 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva Deportivo Alaves i Las Palmas su odigrali 1-1, a pogodak za goste zabio je hrvatski napadač Marko Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 4. minuti golom Alexisa, a Livaja je izjednačio u 57. minuti. Bio je to njegov treći pogodak ove sezone nakon što je prva dva zabio u pobjedi protiv Valencije (4-2) u kolovozu ove godine.

Livaja je protiv Alavesa na terenu proveo 68 minuta, a osim pogotka upisao je i žuti karton u 26. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting Gijon je kod kuće porazio ‘fenjeraša’ Osasunu 3-1, a Duje Čop je igrao do 81. minute kada je zamijenjen.

Strijelci za Sporting bili su Carlos Carmona (43, 78) i Douglas (56), dok je poraz Osasune ublažio Miguel Flano golom u 86. minuti.

U vodstvu je Real Madrid sa 34 boda ispred Barcelone koja ima 28 i Seville sa 27 bodova. Posljednja tri mjesta koja vode u drugu ligu drže Deportivo Coruna (10), Granada (8) i Osasuna (7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting je s tri nova boda skočio na 16. mjesto sa 12 bodova, dok je Livajin Las Palmas na desetoj poziciji sa 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.