(VIDEO) Mirta Šurjak fascinirala i bivšeg igrača Barcelone, koji je progovorio hrvatski: ”Hvala brate”

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Hajduka poraženi su u 3. pretkolu Europske lige u Istanbulu od favoriziranog Galatasaraya. Bilo je 2:0 za turski klub, koji je utakmicu prelomio u samoj završnici, golove za domaću momčad postigli su Younes Belhanda i Ryan Babel. Hajduk je igrao dobro, u skladu sa svojim mogućnostima, no dojam je kako su Turci zapravo igrali taman koliko im je bilo potrebno s obzirom da su Splićani u drugom dijelu drugog poluvremena izgubili dah, odnosno ostali bez snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirta Šurjak, inače voditeljica splitskog kluba, uspjela je zaintrigirati i bivšeg nogometaša Barcelone, danas sportsku ikonu Galatasaraya, Ardu Turana, koji je dao izjavu za Hajduk TV, čak je i na trenutak progovorio hrvatski.

“Čestitam Hajduku jer su dobro igrali. Mladi su i nikome nije lako doći u Istanbul, ali oni su se držali svog sustava te su pokazali da imaju svijetlu budućnost”, rekao je Arda, nakon čega ga je Mirta  pitala da li je nekada bio u Hrvatskoj, odnosno Splitu.

“Nisam bio, ali nadam se da ću doći kad se situacija popravi”, poručio je Arda Turan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebali biste doći jer Hajduk isto ima vatrene i glasne navijače. Po tome su poznati”, dodala je Mirta, a Arda Turan joj je kratko odgovorio: “Obećavam da ću doći. Hvala brate, ćao brat”.

Mnogi su ipak u komentarima ispod video uratka na YouTubeu zamjerili Turanu činjenicu da je tijekom razgovora s Mirtom cijelo vrijeme držao ruke u džepovima, a što nije baš u skladu s bontonom. Očito je i igrač Galatasaraya imao tremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.