(VIDEO) Moguće su sudačke krađe i uz video tehnologiju, umjesto jedanaesterca crveni karton

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Torina su u Rimu pobijedili Lazio, koji je drugo poluvrijeme igrao s igračem manje s obzirom da je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela isključen Immobile zbog udaranja protivničkog igrača. Spomenuto je isključenje izazvalo pravu buru nezadovoljstva na terenu budući da su domaći nogometaši očekivali da će dobiti kazneni udarac u svoju korist. Igrač Torina Iago Falqué igrao je rukom u svom šesnaestercu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac se nije oglasio nakon čega se nervozni Immobile sukobio s Burdissom. Došlo je do kontakta, međutim, Burdisso se pokazao i kao sjajan glumac te je završio na travi. Sudac je otišao pogledati snimku, svi su na stadionu mislili kako gleda trenutak kada je gostujući nogometaš igrao rukom, što je na snimci moglo vidjeti, no, umjesto toga pogledao je trenutak sukoba Immobilea i Burdissa te je igraču domaće ekipe pokazao crveni i isključio ga.

U drugom dijelu utakmice Torino je s igračem više postigao tri gola izgubljenoj, grogiranoj domaćoj momčadi, strijelac u 54. minuti bio je Berenguer, u 64. zabo je Rincon udarcem s 18 metara. Pet minuta kasnije domaćin je smanjio preko Alberta, no četiri minute kasnije Edera je riješio sve dvojbe oko pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.