(VIDEO) Nakon kritika Niki Kovaču naklonila se i legenda njemačkog nogometa: ”U Londonu smo ispisali povijest”

Foto: Twitter

Kako smo već pisali nogometaši Bayerna, predvođeni bivšim hrvatskim izbornikom, Nikom Kovačem, deklasirali su na Wembleyju aktualnog europskog doprvaka Tottenham sa 7:2. Četiri gola zabio je Serge Gnabry, bivši igrač Arsenala, inače ljutog rivala Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velike pobjede u Londonu cijeli nogometni svijet, a posebno u Njemačkoj, naklonio se hrvatskom treneru, Niki Kovaču. Niku hvale i oni koji su ga donedavno žestoko kritizirali, jedan od njih je i direktor Bayerna, legendarni Karl-Heinz Rummenigge, koji je sve oduševio svojim govorom nakon velebne pobjede:

”Ispisali smo povijest! Pa to je nevjerojatno što smo mi danas ovdje doživjeli. Uživajmo zajedno u večeri, ne događa se često da se pobjeđuje 7-2 u Ligi prvaka, i to kod protivnika iz Premier lige na njegovu veličanstvenom stadionu. Velik stadion, velika utakmica, velik dan, povijesni za Bayern”, kazao  je Rummenigge pred oduševljenim, pomalo euforičnim, suradnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci legenda njemačkog nogometa i jedan od čelnika Bayerna, javno je prozvao Kovača, u čiju je obranu tada stao predsjednik kluba Uli Hoeness.

”Ne postoji garancija za posao na klupi Bayerna. Nitko nema garanciju. Zašto? Svi se moraju dokazati, svi moraju pokazati što znaju i isporučiti rezultat. To je princip Bayerna. Svi moraju biti sposobni podnijeti veliki pritisak jer tko to ne može, u krivom je klubu”, kazao je Rummenigge u četvrtom mjesecu te je dodao:

”Ono što se događalo u listopadu i studenom bilo je samoubojstvo. Trener je rotirao cijelo vrijeme. Uvijek možete malo rotirati, ali ako previše to radite, struktura više nije održiva.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.