(VIDEO) Nakon što su igrači amaterskog kluba saznali da im je velikan protivnik u Kupu uslijedila je ‘luda’ reakcija

Foto: Snimka zaslona

Kup je oduvijek najzanimljivije i najnepredvidljivije natjecanje, donosi pregršt iznenađenja, u Kupu se susreću protivnici koji se inače nikad susreli ne bi, pa se tako dogodi da profesionalni klub naleti na amaterski i da se u malom gradiću povodom toga dogode reakcije koje su neprocjenjive. Primjerice, francusku klub JA Biarritz  ždrijeb domaćeg kupa spojio je s poznatim Rennesom, nakon ždrijeba reakcija “amatera” bila je uistinu zanimljiva. Razloga za slavlje svakako su imali. Male su im šanse za prolazak, ali velike za afirmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Biarritz je do devetog kruga natjecanja u francuskom Kupu stigao zahvaljujući nizu pobjeda u šest prethodnih susreta, a klubovi iz Ligue 1, pa tako i Rennes, se tek sada uključuju u natjecanje. Ždrijeb su zajedno pratili nogometaši Biarritza i to u svojoj svlačionici, kad su doznali ime protivnika uslijedilo je veliko oduševljenje, koje je bilo popraćeno pljeskom i pjesmom. Sasvim sigurno da će to biti najveća utakmica u povijesti kluba, a odigrat će se 8. siječnja. Klub je već izdao obavijest navijačima zbog nevjerojatne potražnje za ulaznicama:

“Informacije o ulaznicama za Kup: čim dobijemo informacije o prodaji ulaznica, obavijestit ćemo vas o tome. Nema smisla da nas sada kontaktirate. Hvala na razumijevanju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.