(VIDEO) Nakon velikog meča Stipe Miočić poručio: ‘Samo želim otići kući, svojoj ženi, odmoriti se’

Foto: Snimka zaslona

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić obranio je treći puta zaredom pojas te je tako, kako smo već pisali, postao prvi borac kojem je to uspjelo u UFC-ovoj teškoj kategoriji. Kad smo kod UFC-a recimo kako su se oni uglavnom uoči meča teško kompromitirali nekorektno dajući podršku Stipinom protivniku Ngannou. Miočić je u pet rundi bio uvjerljivo bolji od Francisa Ngannoua te je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe, nažalost, nije stigao na tiskovnu konferenciju baš najbolje raspoložen s obzirom kako je nakon svega bio vidno umoran, ali je i pretrpio neke teške udarce od opasnog protivnika kao što je to nedvojbeno Francis Ngannou, posebno je bilo neugodno u prve dvije runde. Novinari su Miočića pitali o udarcu Ngannoua, o kojem se tako puno pričao i uoči meča i po kojem je kamerunsko – francuski borac poznat.

Stipe je tek rekao: “Želiš li da tebe udari? Pogledaj mi oko!”

Foto: Snimka zaslona

Nakon svega Miočić je odgovorio je na još nekoliko pitanje, kao i na pitanje smatra li se i on osobno najboljim teškašem svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne zanima me što se događa, samo želim otići kući, svojoj ženi. Odmoriti se i uživati”, poručio je Miočić, koji je nakon meča objavio prekrasnu vijest, po prvi puta postat će otac.

Nakon meča umorni Ngannou je bio pošten prema svom sportskom protivniku.

“Naučio sam nešto novo, ono što mi je nedostajalo, puno sam naučio. Ovo mi je bila posljednja lekcija u ovom sportu. Još nisam do sada odradio borbu od pet rundi. Ovo mi je bio prvi put. Pogriješio sam”, rekao je Ngannou, koji je pokazao i veliku dozu skromnosti i korektnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stipe je bio čvršći nego što sam očekivao. Podcijenio sam ga. Pametan je borac i sjajan grappler. Još ćemo se sresti. Iscrpljen sam, bio sam umoran nakon tri runde, ali mentalno sam bio tamo. Vjerovao sam da ga mogu nokautirati, ali tijelo nije pratilo moj um. Nije dovoljno imati moć nokautirati nekoga.

Možda sam izgubio borbu, ali sam dao sve od sebe, to mi je najvažnije”, zaključio je Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.