(VIDEO) Nakon velikog slavlja igrači šokirali Kovača, a on poručio: ‘Sretan sam i tužan istovremeno’

Foto: fah

Niko Kovač je svoj trenerski mandat u Eintrachtu iz Frankfurta završio na najbolji mogući način osvojivši njemački kup pobjedom u finalu protiv svog budućeg kluba minhenskog Bayerna sa 3:1. Ovo je hrvatsko slavlje jer je junak ovog susreta bio hrvatski napadač Ante Rebić, koji je zabio dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludo slavlje nije donijelo poštedu ni Kovaču, pa su ga igrači šokirali usred presice:

“Nogomet piše najljepše priče. Kad imamo takvo zajedništvo, onda sve možemo ostvariti. Prošle godine u finalu nismo uspjeli, ali sada nam se sve vratilo. Zahvaljujem svima koji su nas podržali, upravo sada u najtežoj situaciji. Naravno da sam sretan zbog ovoga naslova, ali sam istodobno i tužan što odlazim iz Eintrachta”, rekao je Niko nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li doista vjerovao da mogu pobijediti Bayern kaže: “Pa kako ja kao trener ne bih vjerovao u to, i kako bih onda uspio u to uvjeriti svoje igrače!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.