(VIDEO) Napadnut trener hrvatske boksačice Ivane Habazin: ‘Nema tog novca za koji bih ušla u ring nakon ovog’

Foto: Twitter Jonathan Deutsch

Uoči meča između najbolje hrvatske boksačice Ivane Habazin i Amerikanke Clarrese Shields, jedne od najpopularnijih boksačica današnjice, dogodio se incident na vaganju gdje je stradao trener naše predstavnice Bashir Ali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati muškarac s leđa udario Alija koji je potom nepomično ostao ležati na podu te je pozvana hitna pomoć. Po dolasku u bolnicu podvrgnut je hitnoj operaciji.

Hrvatska boksačica Ivana Habazin odlučila je otkazati meč protiv Claresse Shields.

Svoju odluku priopćila je na Facebooku naglasivši da nema novaca zbog kojih bih ušla u ring nakon takvog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ljudi hvala vam svima na podrškama i na porukama podrške za oporavak mog trenera. Ja sam dobro, trener će biti dobro nakon operacije. Samo ću reći kad se vratim i kad sve ovo završi imat ću presicu, da ne dajem izjave jednu po jednu i reći šta se sve događalo, pogotovo u zadnjim danima, no unatoč tome rekli smo idemo na meč, spremna sam i onda smo doživjeli ovo što je sramota za sport. Sve u svemu, nema meča nema tih novaca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu!”, napisala je Habazin, a kasnije se javila iz bolnice nakon što joj je trener operiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.