(VIDEO) Navijači na ulicama, zbog Messija traže odlazak Bartomeua, koji je spreman otići ako Argentinac ostane

Foto: Fah

Argentinski reprezentativac, Lionel Messi, navodno je u klub poslao fax s molbom za raskidanje ugovora s Barcelonom, zbog čega je zavladao kaos u srcu Katalonije. Najvjerniji navijači Barce uputili su se prema stadionu, a na stadionu, u prostorijama kluba, hitan sastanak čelnika kluba. Glavna poruka iz Barce je jednostavna, sve zbog Messija i samo da Messi ostane predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu spreman je odmah podnijeti ostavku. Kako će sve završiti ne zna se, barem zasad, a ponuda za Argentinca ne manjka, ”pijani milijarderi” iz PSG-a i Manchester Cityja jedva su dočekali. Kruže oko Nou Campa kao…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači predsjednika kluba Bartomeua vide kao glavnog krivca te su skandirali: “Bartomeu odlazi”. Bartomeu je poručio poslije toga: ”Ako je uvjet za Messijev ostanak moj odlazak ja ću otići”.

Burno je razdoblje pred sportskom javnosti diljem Europe, bez obzira na sve transfer Messija ipak je jedan od sportskih događaja godine, a možda i više od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako Bartomeu ode, a Messi ostane, teško je vjerovati da će ostati Ronald Koeman, ako i ostane bit će to teški udarac njemu i njegovom autoritetu među igračima. Messi je ipak neprikosnoven, jači i od predsjednika kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.