(VIDEO) NBA: Cleveland bolji od Phoenixa, LA Lakersi nadoknadili 19 razlike i nadigrali Houston, Žižić upisao double-double

Foto: fah

Sinoć su u NBA odigrane prve utakmice nakon All Star vikenda, a Ante Žižić je odigrao odličnu utakmicu, upisavši double-double u pobjedi svojih Cleveland Cavaliersa nad Phoenix Sunsima Dragana Bendera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://youtu.be/I4uceCbOEWQ

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 111-98 pobijedili Phoenix Sunse, a Žižić je u 26 minuta zabio 15 koševa (šut iz igre 7/9), pridodavši tome 12 skokova, po jednu asistenciju i ukradenu loptu te dva bloka.

Cedi Osman je bio najbolji u redovima pobjedničke momčadi sa 19 ubačaja, a Kevin Love je dodao 16 koševa i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio 16. uzastopni poraz za Sunse koje je predvodio Devin Booker sa 30 poena. Dragan Bender je odigrao devet minuta za Sunse, ne zabivši ni jedan koš iz dva pokušaja,a upisao je samo tri skoka.

Los Angeles Lakers su uspjeli nadoknaditi 19 koševa razlike u trećoj četvrtini i pobijediti gostujuće Houston Rocketse sa 111-106.

LeBron James je za pobjedu Lakersa zabio 29 koševa uz 11 skokova, a Brandon Ingram je ubacio 27 koševa uz 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Houstona je opet najbolji bio James Harden koji je u 32. utakmici zaredom ubacio najmanje 30 koševa. Chris Paul je ubacio 23 koša.

Milwaukke Bucks su kod kuće sa 98-97 bili bolji od Boston Celticsa, a do pobjede ih je vodio Giannis Antetokounmpo koji je utakmicu završio sa 30 poena i 13 skokova.

Khris Middleton je dodao 15 koševa za Buckse uključujući i tricu 32.5 sekunde prije kraja. Kyrie Irving je predvodio Celtics sa 22 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriors su sa 125-123 nadigrali Sacramento Kingse, a Stephen Curry je ubacio deset trica za ukupni učlinak od 36 koševa. Kevin Durant je dodao 28 koševa i sedam blokova.

Philadelphia 76ers su na svom terenu sa 106-102 svladali Miami Heat, a Portland Trail Blazers sa 113-99 Brooklyn Netse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.