(VIDEO) NBA: Cleveland pobijedio drugu momčad NBA. Žižić zabio 17, Zubac 14

Foto: fah

Los Angeles Clippers su sinoć sa 140-115 pobijedili Boston Celticse, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je toj pobjedi pridonio sa 14 koševa, dok je Ante Žižić u pobjedi Cleveland Cavaliersa nad drugom momčadi NBA Toronto Raptorsa od 126-101 sudjelovao sa 17 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac je u pobjedi Clippersa odigrao 27 minuta a do 14 koševa je došao uz visok postotak šuta iz igre 85,7 posto (6/7) te je tome pridodao sedam skokova i dvije asistencije. No ovu pobjedu je obilježio Lou Williams koji je u igru ušao s klupe i utakmicu je završio sa 34 koša čime je postao najučinkovitiji pričuvni igrač u NBA.

Danilo Gallinari je ubacio 25, a Montrezl Harrell 20 za petu uzastopnu pobjedu Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams, najbolji strijelac s klupe ove sezone u NBA, preskočio je Della Curryja na listi najboljih pričuvnih strijelaca sa 11,154 koševa u karijeri. Curry je do sinoć bio najbolja rezerva sa 11,148 koševa.

Terry Rozier je predvodio Celticse sa 26 ubačaja, a Jaylen Brown je dodao 22.

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 126-101 nadigrali Toronto Raptorse, a najzaslužniji je za to bio Collin Sexton sa 28 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Love, koji je ubacio 16 koševa uz 18 skokova, upisao je svoj deveti double-double u 14 utakmica za Cavalierse ove sezone.

Ante Žižić je odigrao solidno, u 27 minuta na terenu je upisao 17 koševa (šut iz igre 8/12), pridodavši tome sedam skokova.

Kawhi Leonard je predvodio Raptorse sa 25 koševa i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.