(VIDEO) NBA: Durant sa 50 koševa slomio Clipperse

Foto: fah

Kevin Durant je ubacio 50 koševa i bio najzaslužniji za pobjedu Golden State Warriorsa 129-110 na gostovanju kod Los Angeles Clippersa, kojom su aktualni NBA prvaci sa 4-2 izborili plasman u drugi krug doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Duranta, kod Golden State su najbolji bili Stephen Curry sa 24 koša i Draymond Green koji je imao ‘triple-double’ učinak sa 16 poena, 14 skokova i 10 asistencija. Domaće Clipperse predvodili su Danilo Gallinari sa 29 koševa i Shai Gilgeous-Alexander sa 22 poena.

Hrvatski centar Ivica Zubac je odigrao dvije i pol minute te imao jedan skok uz šut iz igre 0/2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konferencijskom polufinalu Golden State će se susresti s Houstonom, a prva utakmica serije na rasporedu je već u nedjelju navečer (21.30 sati) po srednjoeuropskom vremenu.

NBA doigravanje – 1. krug
ZAPADNA KONFERENCIJA
LA Clippers – Golden State 110-129
(Golden State je s 4-2 prošao u konferencijsko polufinale)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.