(VIDEO) NBA: Hezonja ubacio 12 koševa u porazu Orlanda

Foto: fah

U pripremnim utakmicama uoči početka NBA lige noćas su nastupila trojica hrvatskih košarkaša, a najbolji je učinak imao Mario Hezonja, koji je u 23 minute upisao 12 koševa, 2 skoka i 2 asistencije, ali je njegov Orlando izgubio od Memphisa sa 84-92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Orlando je zaigrao i Damjan Rudež, koji je u 9 minuta zabio 3 koša, dok je prvi strjelac momčadi bio Jonathan Isaac sa 15 poena.

LA Lakersi su izgubili od Denver Nuggetsa sa 107-113, a hrvatski centar Ivica Zubac je u dresu Lakersa u 17 minuta ostvario 4 skoka. Ekipu Lakersa predvodio je Kyle Kuzma sa 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.