(VIDEO) NBA liga: Indiana nadigrala Minnesotu, briljirao Bojan Bogdanović, sjajni James Harden sedmi put zabio preko 50 koševa

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je sa 37 koševa predvodio Indiana Pacerse do pobjede od 122-115 protiv Minnesota Timberwolvesa, a Cleveland Cavaliers Ante Žižića su sa 125-118 nadigrali New York Knickse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je do učinka od 37 koševa (šut iz igre 13/22, trice 4/7), sedam skokova i četiri asistencije došao u 30 minuta na terenu. Osim toga, zabio je koš za vodstvo nešto manje od četiri minute prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac utakmice i poražene momčadi bio je sa 42 ubačaja Karl-Anthony Towns, dok je Dario Šarić u 21 minutu zabio sedma koševa (šut iz igre 3/5, trice 1/3).

Cleveland Cavaliers su u gostima sa 125-118 bili bolji od domaćih New York Knicksa. Najbolji kod Clevelanda bio je sa 26 koševa Kevin Love koji je u zadnjih 25 sekundi pogodio šest slobodnih bacanja. Ante Žižić je odigrao 27 minuta i zabio je osam koševa (šut iz igre 3/6) pridodavši tome pet skokova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allonzo Trier je zabio 22 koša za Knickse koji su promašili zadnjih 11 šuteva. Hezonja nije ulazio u igru za New York.

Houston Rockets su kod kuće sa 121-118 pobijedili Miami Heat, a James Harden je upisao sedmu utakmicu u karijeri u kojoj je zabio najmanje 50 koševa uz 10 asistencija. Harden je utakmicu završio sa 58 koševa i 10 asistencija, dok su kod Miamija najbolji sa po 21 pogotkom svaki bili Goran Dragić i Kelly Olynyk.

Golden State Warriors su sinoć doživjeli drugi poraz zaredom, sinoć su ih sa 103-96 svladali domaći Orlando Magic. Aaron Gordon je zabio 22 koša i upisao 15 skokova za Orlando koji se popeo na osmo mjesto Istočne konferencije. Stephen Curry je bio najbolji strijelac sa 33 poena, osam skokova i šest asistencija. DeMarcus Cousins i Klay Thompson su dodali svaki po 21 koš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.