(VIDEO) NBA: Philadelphia izbacila Miami, Šarić postigao osam koševa

Foto: Twitter

Košarkaši Philadelphia 76-ersa plasirali su se u drugi krug doigravanja NBA lige nakon što su u prvom krugu sa 4-1 u pobjedama nadvisili Miami Heat, do odlučujuće četvrte pobjede Sixersi su stigli na svom parketu u utorak kada su svladali heat sa 104-91.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić nije imao svoju šutersku večer, za 22 minute provedene na parketu postigao je osam koševa (šut za dva 2-4, trica 0-5, slobodna bacanja 4-4) uz po pet skokova i asistencija.

Domaće su do pobjede kojom su nakon šest godina ponovno prošli u drugi krug doigravanja predvodili JJ Redick sa 27 ubačaja, Joel Embiid sa 19 pogodaka i 12 skokova te Ben Simmons sa 14 poena i 10 skokova. Gostima sezonu nisu uspjeli produžiti Kelly Olynyk koji je ušavši s klupe ubacio 18 koševa, te Tyler Johnson sa 16 i Goran Dragić sa 15 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia će u drugom krugu istočne konferencije igrati protiv boljeg iz dvoboja Boston Celticsa i Milwaukee Bucksa u kojemu su celticsi 92-87 pobjedom u petom dvoboju u svojoj dvorani stigli do prednosti od 3-2 u seriji.

U drugi krug doigravanja plasirali su se i prvaci Golden State Warriorsi koji su sa 4-1 izbacili San Antonio Spurse, u petoj utakmici u Oaklandu bilo je 99-91.

Warriorsi će u drugom krugu Zapadne konferencije igrati protiv New Orleans Pelicansa koji su sa 4-0 izbacili Portland Trail Blazerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI,
ISTOČNA KONFERENCIJA:
Boston – Milwaukee 92-87
(Boston vodi 3-2)
Philadelphia – Miami 104-91
(Philadelphia je pobijedila sa 4-1)
Darip Šarić igrao je za Philadelphiju 22 minute i postigao 8 koševa (šut za dva 2-4, trica 0-5, slobodna bacanja 4-4)
Golden State – San Antonio 99-91
(Golden State je pobijedio sa 4-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.