(VIDEO) NBA u znaku Kobea Bryanta: Košarkaši Raptorsa i Spursa odali počast legendi

Foto: Snimka zaslona

Tragedija koja se dogodila u Kaliforniji i pad helikoptera u kojem je život izgubio legendarni bivši košarkaš 41-godišnji Kobe Bryant, a zajedno s njim stradala je i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore, šokirala je čitav sportski svijet. Još se jednom potvrdilo koliko je zapravo život krhak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe je u NBA ligi proveo dvadeset godina, natjecanja se i nakon odlaska Bryanta nastavljaju.  Naime, u 22 sata po hrvatskom vremenu, tek tri sata poslije tragedije u Kaliforniji, počela je NBA utakmica između San Antonio Spursa i prvaka Toronto Raptorsa. Već na početku bilo je jasno kako je igrači u ovakvim okolnostima najradije ne bi igrali. No, kad je već krenulo bilo je u znaku stradale košarkaške legende.

Košarkaši su odlučili odati počast Kobeu, nakon podbacivanja obje su momčadi pustile da im istekne napad, dakle, nisu uputile šut prema košu, napad, podsjetimo, traje 24 sekundi. Kobe je nosio broj 24.

Ovakav potez igrača obje momčadi publika je u San Antoniju pozdravila velikim pljeskom, uz skandiranje imena legendarnog košarkaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.