(VIDEO) Neregularan izjednačujući pogodak Engleza: Hrvatska teško oštećena na Wembleyju?

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija u uzbudljivoj utakmici u sklopu 4. kola Lige nacija poražena je od Engleske (2:1) na Wembleyju. Hrvatska je vodila do 78. minute i imala čak i Final Four u svojim rukama, točnije nogama, a onda su kola krenula nizbrdo. Kad je već bila na koljenima i kad je izgledalo da se neće vratiti Engleska je izjednačila iz jednog ”slučajnog” gola, da li i regularnog?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, aut je s desne strane, gotovo na visini hrvatskog kaznenog prostora, izveo Gomez te je loptu rukama bacio duboko u naš kazneni prostor, pogodak je zabio Lingard. Englezi su, naravno, slavili, zajedno sa svojim navijačima i nitko nije primijetio, uključujući suca, da je Gomet aut izveo krivo. Prilikom vraćanja lopte u igru, točnije u hrvatski šesnaesterac, Gomez je nagazio liniju, pa čak i malo ušao u teren, što je, dakako, neregularno. Sudac je, dakle, trebao ponoviti ubačaj sa strane ili dati loptu protivniku. Da je na Wembleyju bila u funkciji VAR tehnologija pitanje je bi li sudac uopće išao provjeravati regularnost pogotka s obzirom kako malo tko obraća pažnju na izvođenja auta…

Suci nisu reagirali i akcija se nastavila, nažalost, s lošim završetkom za Hrvatsku. Engleska je izjednačila, a onda nekoliko minuta kasnije i povela te tako stigla do Final Foura Lige nacija, Vatreni su, nažalost, ispali iz elitnog razreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.