(VIDEO) Nevjerojatan VAR cirkus: Čak pet minuta pregledavali snimku ”sporne”situacije i donijeli pogrešnu odluku

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Twentea u 3. kolu nizozemske Eredivisie savladali su Groningen s 3:1. Sreća je što je Twente dobio utakmicu, inače bi se godinama vukla trakavica s ove utakmice, dakako, razlog je suđenje i činjenica da suci ni uz VAR nisu znali donijeti pravu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twente je zabio gol u 11. minuti za vodstvo od 1:0, no suci su pokazali kako je strijelac Cerny bio u zaleđu te je odluka na razmatranje i pregled otišla u VAR sobu. Nije vrijedilo. Naime, čak pet minuta je trajao prekid, pregledali su svaki detalj snimke navodno sporne situacije suci u VAR sobi i na kraju su, naravno, donijeli pogrešnu odluku.

Dosuđeno je zaleđe te je Twenteu poništen čisti pogodak.

Da je Twente izgubio, ili odigrao neriješeno, o čitavom ovom VAR cirkusu govorilo bi se mjesecima u Nizozemskoj. Ovako, vjerojatno će se brzo zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.