(VIDEO) Nevjerojatna popularnost Arsenala: Navijači i na vjenčanju nose dres svog kluba!

Foto: Snimka zaslona

Svaki klub, a posebno klubovi koji su u svjetskim razmjerima veliki, ima navijače koji su do krajnjih granica odani svom klubu, jedan od njih je i londonski Arsenal, bivši klub bivšeg hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PUMA, kao sponzor Arsenala, kako bi proslavila izlazak nove garniture Arsenalovih dresova potražila je najvjernije i najfanatičnije navijače kluba iz Londona, posebno odanu su skupinu navijača pronašli u Indiji.

Skupini Arsenalovih navijača iz Indije Arsenal je ispred posla, praktički kao život ili barem neizostavni dio života, tako je jedan navijač otkrio koliko ga je koštalo navijanje za omiljeni klub. Naime, brojni vikendi ostali su neprospavani, naporni dani ponedjeljkom na poslu pretvarali su se u noćnu moru. No, ne odustaje od svog načina života.

Kampanja Pume počela je prošlog tjedna, zanimljiv je video koji predstavlja spoj bivših i sadašnjih legendi kultnog kluba Thierry Henry, Robert Pires i Freddie Ljungberg zajedno s Hectorom Bellerinom i Santijem Cazorlom pokušavaju objasniti što klubu znači popularnost na globalnoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Takvi su filmovi lijep način da se prepozna važnost navijača te da se pokaže koliko su njihovo znanje i strast jednaki u svakom pogledu”, izjavio je Cazorla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.