(VIDEO) Neymar uvijek na rubu, no, sada je definitivno pretjerao

Foto: Twitter

Najbolji brazilski nogometaš Neymar često svojim ”predstavama”  izaziva reakciju javnosti, sjajan na travnjaku, ali i prepotentan te bezobrazan kako prema protivničkim igračima tako ponekad i prema suigračima. Ponašanje Brazilca na utakmici protiv Rennesa ipak je prevršilo svaku mjeru. Naime, Neymar je pružio ruku nogometašu Rennesa koji je bio na podu, na travi, kad mu je ovaj pružio ruku Neymar je svoju povukao te se počeo smijati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju utakmice Brazilac je cijelu situaciju komentirao na sebi svojstven način:

“Ja igram nogomet, a suparnici me često provociraju, na kraju utakmice sam se malo našalio. Znam da će biti polemika, ali ja se uvijek smijem i šalim. Zašto to ne bih radio malo i sa suparnicima?”, rekao je Neymar te je na kraju poslao čudno poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neki će sad dići hajku na mene, i zato kažem da je nogomet nekad dosadan”.

Nogomet mu je ”dosadan”, ali mu transfer od nekoliko stotina milijuna eura iz Barcelone u PSG to nije bio!?

Podsjetimo, PSG je pobijedio Rennes 3:2, a sve je počelo kada je Neymar u jednoj akciji loptu zaustavio leđima, nakon čega je na njemu napravljen prekršaj, Brazilac to nije podnio te je krenuo nasrtati na protivničkog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.