(VIDEO) NHL: Montreal prekinuo niz od sedam poraza

Foto: Twitter

Montreal Canadiens su sinoć prekinuli niz od sedam poraza pobijedivši sa 5-1 Florida Pantherse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canadiensi su u zadnjih 95 sekundi zabili tri gola za pobjedu, a dvostruki strijelac bio je Shea Weber dok su po jedan pogodak postigli Aleks Galčenjuk, Brendan Gallagher i Max Pacioretty.

Carey Price je upisao 26 obrana za Canadiense (2-6-1) koji su zadnju pobjedu upisali 5. listopada nakon raspucavanja protiv Buffalo Sabresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keith Yandle je doveo Floridu u vodstvo od 1-0 20 sekundi nakon početka druge trećine, a James Reimer je obranio 32 udarca prema vratima Penthersa.

Las Vegas Golden Knights su upisali četvrtu pobjedu u nizu svladavši sa 4-2 Chicago Blackhawkse.

Vratar Oscar Dansk je obranio 29 udaraca prema vratima Golden Knightsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

William Karlsson, Tomas Nosek, Pierre-Edouard Bellemare i Jonathan Marchessault zabili su četiri gola zaredom za Golden Knightse (7-1-0), a John Hayden i Patrick Kane za Chicago (5-3-2).

Pittsburgh Penguins su sa 2-1 u produžetku pobijedili Edmonton Oilerse, a pobjednički gol zabio je Phil Kessel.

Poveli su Penguinsi na početku zadnje trećine, a strijelac je bio Ian Cole, da bi nešto manje od tri minute prije kraja regularnog dijela izjednačio je Edmonton pogotkom Connora McDavida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.