(VIDEO) Nijemci okupirali London: Odgođen početak utakmice Arsenala i Kölna

Foto: snimka zaslona

Buran dan danas u Londonu, tisuće navijača njemačkog Kölna okupirale su glavni engleski grad uoči utakmice Europske lige između Arsenala i Kölna. Kako su navijači Kölna bez ulaznica pohrlili na stadion i sukobili se s redarima, početak susreta je odgođen zbog sigurnosnih razloga…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve informacije govore o manjim neredima u gradu, Arsenal je tek sat vremena uoči početka objavio da se utakmica odgađa.

“Početak se odgađa za sat vremena iz sigurnosnih razloga”, stoji u priopćenju Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo:

“Utakmica je odgođena na minimalno sat vremena zbog nereda navijača”, objavila je Uefa.

Neki su kupili godišnje pretplate za Arsenalov stadion i dres kako bi ušli na tu utakmicu, no kad su krenuli na tribine došlo je do nereda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 21.30 potvrđeno je da se utakmica igra, od 22.05 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.