(VIDEO) Nisu ga iz sedla izbacile optužbe: Zlatni ključ za majstora Luku Modrića koji može ‘otključati svaku obranu’

Foto: Snimka zaslona

Iako nije bio ni blizu da dobije Zlatnu loptu, što je u godini Portugala i Cristiana Ronalda posve očekivano, Luka Modrić dobio je u Yokohami prikladnu nagradu za majstora njegovog kalibra, kao igrača koji je “sposoban otključati svaku obranu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na brojne nagrade koje se nogometašima dijele diljem svijeta, a koje onda u konačnici obezvrijeđuju sve nagrade, ovo je pomalo bizarna nagrada, jer se stječe dojam da zapravo nitko ne ostaje bez nagrade. Čak ni Zlatna lopta više nije kao što je nekoć bila.

Podsjetimo, Real je u polufinalu klupskog Svjetskog prvenstva pobijedio meksičku Americu 2:0 golovima Benzeme i Ronalda, Luka Modrić pružio je sjajnu partiju, što samo potvrđuje da ga nisu potresle optužbe koje se posljednjih dana provlače kroz medije glede navodne utaje poreza. Nagradu koju je Modrić osvojio mnogi su komentirali jer se radi o ogromnom zlatnom ključu, koji je dar sponzora Svjetskog prvenstva. Budući da je Modrić visok 174 centimetara ispada kako je zlatni ključ koji je dobio velik kao pola hrvatskog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je tako dobio izuzetno skupocjenu nagradu kojom se mogao utješiti s obzirom na ljutnju nakon utakmice budući da se malo govorilo o pobjedi i njegovoj odličnoj igre, najviše se govorilo o nezadovoljstvu primjenom video-tehnologije na tom meču, odnosno situacijom prilikom Ronaldovog gola, kada se čekalo da sudac Enrique Caceres, koji je zatražio ekspertizu video-suca, snimku i pregleda te pogodak proglasi ispravnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.