(VIDEO) Nogometaši Napolija velikim preokretom svladali Milan 3:2

Foto: fah

Nogometaši Napolija velikim su preokretom na svom San Paolu svladali Milan sa 3-2 (0-1) u susretu 2. kola talijanskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Milana poveli su 2-0 pogocima Bonaventure (15) i Calabrije (49), no domaće je u igru s dva gola vratio Zielinski (53, 67) da bi potpuni preokret dovršio Mertens (80).

Foto: fah

Marko Rog ostao je čitavu utakmicu na klupi Napolija, kao i Alen Halilović na klupi Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u subotu je donedavni napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić bio je strijelac i asistent u 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi Juventusa protiv Lazija. Mandžukić, koji je odigrao čitavu utakmicu za Juventus, u 30. je minuti glavom spustio loptu Miralemu Pjaniću koji je preciznim udarcem doveo branitelja naslova u vodstvo, da bi u 75. minuti sam pogodio za 2-0 iz poluvoleja nakon što se Cristiano Ronaldo spetljao u petercu gostiju.

Milan Badelj igrao je za Lazio od 64. minute.

Juventus i Napoli imaju po maksimalnih šest bodova, dok su Lazio i Milan bez bodova, ali je Milan odigrao susret manje jer je njegov dvoboj 1. kola protiv Genoe odgođen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na programu susreti SPAL – Parma, Fiorentina – Chievo, Cagliari – Sassuolo, Frosinone – Bologna, Genoa – Empoli, Inter – Torino i Udinese – Sampdoria dok će kolo u ponedjeljak zaključiti Roma – Atalanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.