(VIDEO) Odbrojavaju se minute do spektakla Hrvatska – Argentina: Velika hrvatska navijačka zastava stigla i u Nižnji Novgorod

Foto: fah

Nakon Kalinjingrada najveća navijačka zastava sa kvadratićima stigla je i u Nižnji Novgorod gdje se večeras sastaju Hrvatska i Argentina u susretu 2. kola D skupine svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO: Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastava koja je dugačka 98, a široka 10 metara morala je na skraćivanje pa je u Nižnji stigao dio dugačak 40 metara.

“Morali smo skratiti zastavu jer nas nisu pustili u avion. Zastava je teška skoro 100 kilograma pa smo je morali malo smanjiti,” kazala je ekipa Crkivenice i Bribira koja je napravila zastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donijeli su dio na kojem piše Croatia, a dečki su najavili kako će je ponovo zašiti za susret osmine finala.

“Sve smo organizirali, krojačica nas spremno čeka,” dodali su sa smiješkom.

Najveća hrvatska zastava razvijala se od Poljske do Portugala, od Engleske do Brazila, a sada je i u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.