(VIDEO) Odlična Barcelona zabila čak sedam komada: Svijet ponovno oduševljen Messijem, Rakitić imao dvije asistencije

Foto: Twitter

U susretu 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1 uz dvije asistencije hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


789697869789786976 by footy-goals

Barca je ovom pobjedom pobjegla Real Madridu na tri boda prednosti, no ‘Kraljevski klub’ ima dvije utakmice manje, a prvu će igrati večeras u La Corinu protiv Deportiva.

Golove za Barcu zabili su Lionel Messi (12, 61), Andre Gomes (30, 58), Paco Alcacer (64, 87) i Javier Mascherano (67-11m). Rakitić je asistirao Gomesu u 30. minuti za vodstvo 2-0, te u 61. minuti Messiju za vodstvo 4-1. Pogodak za goste zabio je Roberto Torres u 48. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su do pobjede došli bez suspendiranog Neymara i Luisa Suareza koji je utakmicu pratio s klupe za pričuve, dok je Messi igrao do 63. minute.

Premda je Messi ponovo odigrao sjajno, euforiju navijača izazvao je njegov sunarodnjak Javier Mascherano koji se nakon sedam godina provedenih u dresu katalonskog velikana napokon upisao među strijelce. Mascherano je u 67. minuti sigurno realizirao kazneni udarac uz ovacije navijača, ali i oduševljenje suigrača. Bio je to njegov 318 nastup u dresu Barcelone.

Katalonci vode na ljestvici sa 78 bodova, dok Real Madrid ima 75 bodova uz dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.