(VIDEO) Okršaj u studiju: Bilić najavio prolaz Hrvatske, velikan Manchester Uniteda ga poklopio

Foto: snimka zaslona

Utakmica Hrvatske i Nigerije na Svjetskom prvenstvu izazvala je dosta pozornosti, a nju su komentirali i velikan Manchester Uniteda Roy Keane, koji je zajedno s našim Slavenom Bilićem sinoć komentirao utakmicu u studiju ITV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uz najveći respekt prema Islandu, ako mi osvojiimo bod protiv Argentine i tri boda protiv Islanda, mi smo prvi u skupini”, rekao je bivši hrvatski izbornik, a Kean je poskočio.

“To je jako optimistično”, rekao je, a Bilić se nasmijao.

“Pa naravno da sam optimističan. Igrao sam za velike klubove, a tamo uvijek vlada pozitiva”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Baš lijepo da imaš takav stav. Ali pred Hrvatskom su jako teške utakmice. Jasno da je najlakše reći: Trebamo samo remi protiv Argentine i pobjedu protiv Islanda. Kad bi nogomet bio tako jednostavan, to bi bilo sjajno. Ali, ne, to nije tako. Hrvatsku čekaju teški dani i ja mislim da će vas Argentina pobijediti”, zaključio je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.